Menu Content/Inhalt
Начало arrow Прием arrow Курсове
Кандидатстудентски курсове по биология и химия
rodina.jpg
Курсове за кандидат-студенти и кандидат-гимназисти
Езикови курсове и езикови ваканции в чужбина
Поддържащи курсове за гимназисти
Курсове за матура

ИНТЕНЗИВНИ КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ
от 1 до 10 юни 2015 г.

Курсовете се провеждат от проверяващи преподаватели в МУ София за кандидатстване през 2015 г.

За да кандидатствате в Медицинския университет – София, трябва да се подготвите за два от най-тежките изпити. Предлагаме ви възможност за подготовка по Биология и Химия, изцяло съобразена с конспектите за кандидатстване на най-старата институция за висше медицинско образование в България - Медицинския университет – София. Разбира се, без проблеми ще ви подготвим и за останалите медицински ВУЗ-ове в страната. От наша страна ще срещнете коректно отношение, професионализъм и не по-малко важно - морална подкрепа.

Главната цел на курсовете за кандидат-студенти по биология и химия е задълбочената подготовка върху материала по биология - 8-10 клас и химия 7-12 клас според изискванията на Медицински университет - София и другите мецински университети в страната. Курсовете се ръководят от преподаватели по биология и химия, участвали в комисиите по оценяване в Медицински университет - София.

» Биология

Целта на кандидатстудентския курс по биология е получаването на максимални биологични знания. Това се осъществява чрез постепенното и последователно преподаване на темите и последващ контрол над учебния процес. Целта е материалът да се заучава по време на курса, поради което главната задача на курсистите е да идват ежеседмично подготвени за работа в час.

» Химия
Целта е подготовката по химия да бъде обвързана освен със знанията по химия, но и с изискванията към кандидат-студентите. Всяка задача трябва да бъде изписана в определен ред и по определен начин. Оценката от изпита се намалява, ако тези две условия не са спазени. Именно поради тази причина, задачата на курсистите е да се подготвят по вземания химичен раздел и да спазват този ред на изписване.

 МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Не пропускайте най-големия шанс в живота си, а именно да следвате вашата мечтана специалност!

»
Адрес на офиса: гр. София, ул. Ген. Й. Гурко № 74
» Телефон за консултации и записване:
0700 1 84 48 - на цената на градски разговор за БТК;
02/ 9888 604
0887/ 099 730
0897/ 358743
» Уеб страница: www.kursovete.com
» Ел. поща: kursovete@gmail.com
 
designed by www.madeyourweb.com