Menu Content/Inhalt
Начало arrow Новини
Новини
България в Европейския съюз!
понеделник, 01 януари 2007
Image   Честита 2007 година на всички българи! От днес насетне ние сме пълноправен член на Европейския съюз. С "Добре дошли в Европейския съюз" на български език поздрави страната ни председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Дурао Барозу във видеообръщение. Българските усилия показаха желание за свобода и демокрация и съпричастност към европейското семейство и общите ценности, отбеляза той. Още веднъж, весела и щастлива година, гордейте се, че сте българи, и не на последно - успех на сесията!
 
Проф. д-р Ваньо Иванов Митев е носител на наградата за "особен принос към науката"
сряда, 27 декември 2006
  На специална церемония, състояла се в сградата на МОН, вицепремиерът и министър на образованието Даниел Вълчев връчи тазгодишните награди "за особен принос в науката, и за основен принос в науката за млад учен". Тазгодишният носител на наградата за особен принос в науката стана проф. д-р Ваньо Иванов Митев, д-р на биохимичните науки от Mедицинския университет - София.
Пълен текст...
 
Програма на симпозиумите “Акад. Чудомир Начев” за 2007 г
сряда, 27 декември 2006
  Благодарение на любезното съдействите на участничка във форума на сайта, публикуваме програмата за симпозиумите "Акад. Чудомир Начев" за 2007 г.
Пълен текст...
 
МЗ: "Не дискриминираме младите медици, занимаващи се с наука"
понеделник, 18 декември 2006
   Министерството на здравеопазването (МЗ) няма дискриминационно отношение към младите медици, които се занимават с наука, съобщиха от министерството.
Пълен текст...
 
Честит празник!
петък, 08 декември 2006
  Честит 8 декември на всички студенти! Весело и безаварийно прекарване на празника. По случай студентския празник кметът на София, г-н Бойко Борисов, е постановил автобуси 280 и 94 да се движат и през нощта на 8-и срещу 9-и декември на интервал 30 минути!
 
<< Първа < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Следваща > Последна >>

designed by www.madeyourweb.com