Menu Content/Inhalt
ICMS 2009
8-ми Международен конгрес по медицински науки за студенти и млади лекари
  7– 10 май 2009 г., София

ImageТрадиция
ICMS е наследник на Студентската научна сесия, която постепено с нарастващия брой чуждестранни участия, придобива характер на мероприятие от международен мащаб. Конгресът се организира ежегодно под патронажа на Ректора на МУ-София и с любезната подкрепа на Деканата на МФ. Конгресът се организира от АСМБ, СС, Асоциацията на студентите по стоматология. Запазена е идеята, с която се е родило начинанието– студенти дават възможност на свои колеги да представят своите научни разработки и да обогатяват познанията си в областта на медицинските науки.

Признание
ICMS е най-голямото събитие от този характер в Източна европа, реномирано и желано място за изява на студенти по медицина и млади лекари. С рекордните 300 участника миналата година, сред които повече от 100 чуждестранни участия от 17 страни, ICMS придоби имидж на един от най- авторететните студентски научни форуми. Изключително силният международен интерес промени и занапред ще променя облика на ICMS.

ICMS 2009 си поставя още по- високи цели! Организационен комитет ще работи цяла година за да създаде този конгрес и да успее да ви поднесе едно незабравимо изживяване! ICMS Ви очаква, по- космополитен от всякога!


» председатели:
Деян Попов
» website: www.icmsbg.org
 
designed by www.madeyourweb.com