Charlie
|
 |
« : 13 септември 2010, 19:04:00 » |
|
ЛЕТЕН СЕМЕСТЪР програмаПротетика - норматив, график, семинариКонсервативно - график, семинари, лекцииДетска - график, лекции, упражнения Дентална профилактика - график, лекции, упражненияХирургия - график, лекции, упражненияОрална патология - график, упражненияОбразна диагностика - график, лекции, упражненияОДЗ - график, лекции, упражненияХирургични болести - график, упражненияПатоанатомия - график, лекции, упражнения***** ЗИМЕН СЕМЕСТЪР програмаИЗПИТНА СЕСИЯКПДМ - график, лекции, упражненияПКЗ - график, лекции, семинари, конспектПДДМ - график, лекции, упражненияПОЛЧХ - график, лекции, упражненияПатоанатомия - график, упражнения, лекцииПатофизиология - график, упражнения, лекцииОДЗ - график, конспект, лекции: 1, 2Фармакология - график, лекции, упражненияХигиена - график, упражнения, лекции
|
|
« Последна редакция: 08 март 2011, 17:37:11 от Charlie »
|
Активен
|
Man kann von uns halten was immer man da will wir halten uns schadlos, wir halten niemals still!
ФДМ София the_frgt10_girl: Вие стоматолозите сте извратени =D Харесвате ми =D
|
|
|
gadag
Лейтенант

Публикации: 166
|
 |
« Отговор #1: 13 септември 2010, 21:08:52 » |
|
Поздравявам те,Ив!  Спасяваш хиляди хора за пореден път.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Haematobium
|
 |
« Отговор #2: 16 септември 2010, 19:01:07 » |
|
Закачете темата, моля.  Доста полезна е 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #3: 15 декември 2010, 21:25:44 » |
|
|
|
|
Активен
|
Man kann von uns halten was immer man da will wir halten uns schadlos, wir halten niemals still!
|
|
|
chesterka
|
 |
« Отговор #4: 15 декември 2010, 21:32:16 » |
|
О божичко, колко изпита имате за Бога!??!?!?! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #5: 15 декември 2010, 21:33:01 » |
|
Само 4 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #6: 07 февруари 2011, 15:46:22 » |
|
|
|
« Последна редакция: 07 февруари 2011, 15:51:31 от Charlie »
|
Активен
|
|
|
|
rotmann
|
 |
« Отговор #7: 24 юни 2012, 21:31:50 » |
|
+1.Евала  .Пожелавам успех утре на колегите на изпитите по ОЛЧХ (изтеглете кламерчето  ) и орална патология  .
|
|
|
Активен
|
Дентална медицина МУ-СОФИЯ -5 КУРС My name is Legion:for we are many!!!
|
|
|
Бонев
Сержант

Публикации: 92
|
 |
« Отговор #8: 10 декември 2012, 16:49:29 » |
|
Хм,може да не съм уцелил съвсем темата,но все пак исках да питам,след като учите дентална можете ли после да специализирате нещо или просто ставате стоматолог и...толкова? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Destiny
|
 |
« Отговор #9: 10 декември 2012, 17:02:55 » |
|
Може, разбира се...
Детска дентална медицина Дентална клинична алергология Обща дентална медицина Оперативно зъболечение и ендодонтия Орална хирургия Ортодонтия Пародонтология и заболявания на оралната лигавица Протетична дентална медицина Социална медицина и обществено дентално здраве Дентална образна диагностика
|
|
|
Активен
|
II курс, ФДМ
|
|
|
Бонев
Сержант

|
 |
« Отговор #10: 10 декември 2012, 18:21:34 » |
|
Брей,екстра.Имам значи още една причина да се колебая м/у обща и дентална.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bio
|
 |
« Отговор #11: 10 декември 2012, 18:55:59 » |
|
И фармацевтите могат да специализират, защо не запишеш фармация? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cioccolato
|
 |
« Отговор #12: 10 декември 2012, 19:04:46 » |
|
специализиращите ОРТОДОНТИЯ плащат по 7 000 лв. на година за това удоволствие  , като работят напълно безплатно за своите пациенти 
|
|
|
Активен
|
Офталмология 4-та год.
" Животът е несигурен, яжте първо десерта! "¹ " Шоколадът е прекият път към щастието! "
|
|
|
neber
|
 |
« Отговор #13: 10 декември 2012, 19:13:22 » |
|
специализиращите ОРТОДОНТИЯ плащат по 7 000 лв. на година за това удоволствие  , като работят напълно безплатно за своите пациенти  Специализиращите ортодонтия нямат проблем с парите, повярвай 
|
|
|
Активен
|
ФДМ / МУ-София
|
|
|
Бонев
Сержант

|
 |
« Отговор #14: 11 декември 2012, 16:15:59 » |
|
И фармацевтите могат да специализират, защо не запишеш фармация?  Фармацевт?Аз?Нее.Не ми харесва.Изглежда ми възглупаво-възлесна фармацията.По-смислено ми се вижда да бъда например травматолог,хирург или пък ортодонт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|