Charlie
|
 |
« : 04 ноември 2008, 15:41:44 » |
|
II КурсЛЕТЕН СЕМЕСТЪРППДМ - лекции, упражнения, конспектПДДМ - лекции, упражненияПКЗ - лекции, упражненияФармакология - лекции, упражнения, конспектФизиология - лекции, упражнения, конспектМикробиология - лекции, упражнения, конспектСоц. медицина - лекции, упражнения, конспектМед. психология - конспектМБС - конспект******************** I Курсграфик учебни занятия и изпитни сесии 08/09ЛЕТЕН СЕМЕСТЪРконспекти изпити: -Дентално материалознание - писмен, теоретичен, практически(отпадат 2,10 и 19) - Биология (браво на катедрата и сайта им!)
- Информатика и статистикаППДМ упражненияанатомия упражнения - I цикъланатомия лекции и програмабиология упражнениябиохимия упражненияЗИМЕН СЕМЕСТЪРконспекти за изпит по цитология, физика, химия - 1, 2, 3, практически изпитППДМ - упражненияППДМ - лекциипрограма за упражнения дентално материалознаниелекции - дентално материалознаниеупражнения по анатомияцитология - тезисибиология - упражненияцитология - упражненияхимия - упражненияхимия - опити
|
|
« Последна редакция: 18 май 2010, 19:46:29 от Charlie »
|
Активен
|
Man kann von uns halten was immer man da will wir halten uns schadlos, wir halten niemals still!
ФДМ София the_frgt10_girl: Вие стоматолозите сте извратени =D Харесвате ми =D
|
|
|
Haematobium
|
 |
« Отговор #1: 10 ноември 2008, 22:31:03 » |
|
Браво на колежката, много полезна тема  Ей такива повече да имаше... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Arsenic
|
 |
« Отговор #2: 16 ноември 2008, 18:43:32 » |
|
колежката така и така се разхожда с фотоапарат.. да вземе да снима и за 4-ти курс.. ще я черпя 
|
|
|
Активен
|
'Всичко е оклузия!'
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #3: 16 ноември 2008, 21:06:12 » |
|
нещо против, само дето нито знам какво учите, нито къде, че да ходя да ви издирвам програми и конспекти 
|
|
|
Активен
|
Man kann von uns halten was immer man da will wir halten uns schadlos, wir halten niemals still!
|
|
|
two/eM/
Сержант

Публикации: 53
|
 |
« Отговор #4: 06 май 2009, 14:39:58 » |
|
МУ-София,2008/2009 г Конспект по дц.КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА 
|
|
|
Активен
|
Зайченцето бяло цял ден си играло в близката горичка със една сърничка. Вече се стъмнило,слънцето се скрило.Зайчето разбрало,че е закъсняло. Хукнало да бяга,както му приляга,но във тъмнината сбъркало следата! Седнало да плаче малкото юначе.На кого да кажепът да му покаже?
|
|
|
Fa7a
|
 |
« Отговор #5: 06 май 2009, 16:40:13 » |
|
ОМГ със SPSS ли се работи Аман, а аз си мислех, че съм се оттървала от тая програма след последния път, когато я ползвах 
|
|
|
Активен
|
 Котката не се интересува какво говорят за нея мишките! 
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #6: 07 май 2009, 17:45:17 » |
|
Имаме си вече и конспектите за летните изпити  + цялата информатика... ако някой реши, че иска да се явява при доц. Генчо Генчев  А датите за изпитите ги чакаме след понеделник... 10х за support-а на Маюк!  А тези конспекти по материало дето ни ги дадоха са направо за secret service някакви - да не би случайно да успеем да ги прочетем или, още повече да научим нещо  Ако все пак се появи нещо с по-добро качесто ще ги сменя (и ако не е твърде късно  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ioana_nikolova
Лейтенант

Публикации: 229
|
 |
« Отговор #7: 07 май 2009, 17:50:49 » |
|
МУ-София,2008/2009 г Конспект по дц.КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА  от този конспект нали знаете че са отпаднали последните 2 въпроса 
|
|
|
Активен
|
"...съзнанието твори действителността, а вие творите съзнанието си..."
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #8: 07 май 2009, 17:56:33 » |
|
от този конспект нали знаете че са отпаднали последните 2 въпроса  Хм украинката ни май не го е споменавала, или по-скоро не е имало кой да я чуе, ама по-добре че ги няма така и така нищо не ми говорят  (8 въпроса хубав колоквиум ще да е  ) btw 10х и на тебе, че се престраши да влезеш в клетката (канцеларията) и да говориш със зверовете там за изпитите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ioana_nikolova
Лейтенант

Публикации: 229
|
 |
« Отговор #9: 07 май 2009, 18:32:36 » |
|
от този конспект нали знаете че са отпаднали последните 2 въпроса  Хм украинката ни май не го е споменавала, или по-скоро не е имало кой да я чуе, ама по-добре че ги няма така и така нищо не ми говорят  (8 въпроса хубав колоквиум ще да е  ) btw 10х и на тебе, че се престраши да влезеш в клетката (канцеларията) и да говориш със зверовете там за изпитите моля моля  ама тя женицата беше много мила с мен  даже ми пожела приятен ден 
|
|
« Последна редакция: 13 май 2009, 00:41:56 от Bio »
|
Активен
|
"...съзнанието твори действителността, а вие творите съзнанието си..."
|
|
|
two/eM/
Сержант

Публикации: 53
|
 |
« Отговор #10: 10 май 2009, 12:27:32 » |
|
|
|
« Последна редакция: 10 май 2009, 12:30:29 от two/eM/ »
|
Активен
|
Зайченцето бяло цял ден си играло в близката горичка със една сърничка. Вече се стъмнило,слънцето се скрило.Зайчето разбрало,че е закъсняло. Хукнало да бяга,както му приляга,но във тъмнината сбъркало следата! Седнало да плаче малкото юначе.На кого да кажепът да му покаже?
|
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #12: 12 май 2009, 17:57:04 » |
|
И сега за всички феновее т.н. пищов на д-р Миланов  А за останалите - само тези подръчничи за изпита: 1, 2, 3P.S. не ми благодарете 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
finema69
Новобранец

Публикации: 8
|
 |
« Отговор #13: 20 септември 2009, 18:11:18 » |
|
Много ми беше полезно ЕВАЛАТА!  вземи снимай и другите например по анатомия и примерно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #14: 21 септември 2009, 11:20:33 » |
|
Тука нещата са за 2008/2009 учебна година и едва ли са напълно актуални за тази година. По-добре не разчитайте, а 1ви курс сами си набавете каквото ви трябва като инфо 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|