max6045
|
 |
« Отговор #270: 28 януари 2010, 23:55:48 » |
|
|
|
|
Активен
|
F U C K O F F !!! (rock)
|
|
|
daemon
|
 |
« Отговор #271: 29 януари 2010, 21:41:49 » |
|
 Истински хот-дог... тия, дето ги дават до входа на ПУЦ ряпа да ядат! 
|
|
|
Активен
|
Hello, ladies! Look at your man, now back to me. Now back at your man. Now back to ME. Sadly, he isn't me.
|
|
|
fa7al_error
|
 |
« Отговор #272: 29 януари 2010, 21:46:43 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
roro
|
 |
« Отговор #273: 29 януари 2010, 21:52:08 » |
|
|
|
|
Активен
|
Какво си седнал да мислиш бе...накрая и ти ще умреш.
|
|
|
Charlie
|
 |
« Отговор #274: 29 януари 2010, 21:54:29 » |
|
|
|
|
Активен
|
Man kann von uns halten was immer man da will wir halten uns schadlos, wir halten niemals still!
ФДМ София the_frgt10_girl: Вие стоматолозите сте извратени =D Харесвате ми =D
|
|
|
roro
|
 |
« Отговор #275: 29 януари 2010, 21:56:01 » |
|
Буквално 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fa7al_error
|
 |
« Отговор #276: 29 януари 2010, 23:29:14 » |
|
След брутално слабия сезон на морето, известния гларус Жорката, решил да гастролира по чуждите курорти в търсене на благи ласки от сгодни женици. След успешни посещения на няколко по-скромни места, Жорката решил да се пробва и на Лазурния Бряг, но ударил на камък - никоя девойка не го заговаряла противно на перфекния плажен фреснки, немски и акробатичен есперанто.
На ръба на отчаянието, Жорката мернал по плажа да се разхожда Брад Пит и притичал до него - "Брад, ти баща, ти майка, помагай - за какво е тая прословута мъжка солидарност, ако не удариш едно рамо?" Брад Пит се усмихнал и казал "Разбира се, че ще помогна, казвай..." Утре ще седна някъде около хотел Негреско, почнал плана Жорката, и ти като минаваш, ще се отклониш от брега и искам само да минеш да кажеш "Здрасти Жорка, как сме" - оттам насетне аз си знам... Това не е никакъв проблем, казал Брад Пит, утре към 10 ще се оглеждам при Негреско...
Речено-сторено, от рани зори Жорката хвърлил стръв и благородно ухажвал няколко обещаващи женици пред хотела. Станало към 10 и ей на - Брад Пит върви покрай водата и се оглежда. Мернал Жорката, усмихнал се все едно среща стар приятел от детството... Приближил се и казал:
Добро утро, дами. Простете ми безпокойството, но искам само да кажа "здрасти" на Жорката.
Жорката, доволно изтегнат в банския от Илиянци на голия пясък, свалил очилата си на ръба на носа и попитал "Кво? Кой си ти бе?"
Брад Пит, без да губи усмивката казал "как така, Жорка, не ме ли помниш, аз съм Брад Пит - с тебе сме стари приятели..."
Жорката го погледнал изпитателно и казал "Я марш бе, навлек - писнá ми от лепки!"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nadejda_tsenova
|
 |
« Отговор #277: 30 януари 2010, 00:40:34 » |
|
Откровения из българските форуми (правопис и пунктуация запазени): Здравейте,значи на 13 години съм и съм зависим от чипс(да,точно така действа ми като наркотик)...Дори в момента съм затрупан с чипс и ям,клавиатурата ми е супер мазна,но няма да я чистя,понеже нон-стоп ям чипс и няма смисъл...Не мога да спра да ям,пък и има с различни вкусове,чушки,лук,сирене,сол...Каквото ми душа поиска...Странно но не надебелявам Проблема е,че не съм някое богаташче и сам трябва да се грижа за "набавянето" на така необходимия чипс ...Та се налага да влизам в по-големите вериги магазини и да крада... Крал съм от почти всички магазини в моя и околните квартали...Помогнете моля... А аз мислех, че шоколадът ми е проблем... 
|
|
|
Активен
|
Mistress of poisons and other RX-rated matters.
ЗИГ ЗАЙЛ!
|
|
|
roro
|
 |
« Отговор #278: 30 януари 2010, 14:21:57 » |
|
Откровения из българските форуми (правопис и пунктуация запазени): Здравейте,значи на 13 години съм и съм зависим от чипс(да,точно така действа ми като наркотик)...Дори в момента съм затрупан с чипс и ям,клавиатурата ми е супер мазна,но няма да я чистя,понеже нон-стоп ям чипс и няма смисъл...Не мога да спра да ям,пък и има с различни вкусове,чушки,лук,сирене,сол...Каквото ми душа поиска...Странно но не надебелявам Проблема е,че не съм някое богаташче и сам трябва да се грижа за "набавянето" на така необходимия чипс ...Та се налага да влизам в по-големите вериги магазини и да крада... Крал съм от почти всички магазини в моя и околните квартали...Помогнете моля... А аз мислех, че шоколадът ми е проблем...  не могаааааа неее не могаааааааааа  :-\  ахахаххаааааааа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
roro
|
 |
« Отговор #279: 30 януари 2010, 14:23:30 » |
|
... и все пак може наистина да е сериозно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mary_shery
|
 |
« Отговор #280: 30 януари 2010, 14:42:17 » |
|
|
|
|
Активен
|
Фармацка 4 курс 
|
|
|
faidanema
|
 |
« Отговор #281: 30 януари 2010, 16:06:52 » |
|
|
|
|
Активен
|
Attraction is NOT a choice!
|
|
|
daemon
|
 |
« Отговор #282: 31 януари 2010, 00:48:08 » |
|
Какво казал Майк Тайсън на Ван Гог: - Това ще го ядеш ли?
|
|
|
Активен
|
Hello, ladies! Look at your man, now back to me. Now back at your man. Now back to ME. Sadly, he isn't me.
|
|
|
elitooo
Лейтенант

Публикации: 161
|
 |
« Отговор #283: 31 януари 2010, 23:46:42 » |
|
Откровения из българските форуми (правопис и пунктуация запазени): Здравейте,значи на 13 години съм и съм зависим от чипс(да,точно така действа ми като наркотик)...Дори в момента съм затрупан с чипс и ям,клавиатурата ми е супер мазна,но няма да я чистя,понеже нон-стоп ям чипс и няма смисъл...Не мога да спра да ям,пък и има с различни вкусове,чушки,лук,сирене,сол...Каквото ми душа поиска...Странно но не надебелявам Проблема е,че не съм някое богаташче и сам трябва да се грижа за "набавянето" на така необходимия чипс ...Та се налага да влизам в по-големите вериги магазини и да крада... Крал съм от почти всички магазини в моя и околните квартали...Помогнете моля... А аз мислех, че шоколадът ми е проблем...  От teenproblem ли е това  ако е от там сигурно е ебавка темата  (там често се намират такива теми уникати  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|