Регистрация - Задължителна информация
Изберете потребителско име:
Използва се за вход във форума. След като се регистрирате и влезете във форума, може да промените името, което ще се показва.
Ел. поща:
Адресът на електронната поща трябва да бъде валиден.
Избери парола:
Потвърди паролата:
Визуално потвърждение:
Напишете буквите, показани на картинката
Напишете буквите, показани на картинката
Kоя година беше миналата година?:
Здравейте и добре дошли във форума на Медицински факултет - София.

Въпреки че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения във форума изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Подобно поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форума (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения, се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Регистрирайки се, може да си изберете потребителско име и парола. Съгласявате се да не давате паролата си на никого освен на администратора, да не ползвате чужди потребителски акаунти. Съветваме ви да използвате трудна за налучкване парола (да не съвпада с потребителското ви име или имената ви). След като се регистрирате, имате възможност да попълните данни към вашия профил. Ваша отговорност е да предоставите точна и вярна информация. Всякаква попълнена информация, която администраторите сметнат за невярна, може да бъде премахната без предупреждение. Възможни са и санкции.

Обърнете внимание, че при всяко ваше мнение IP адресът ви се записва. Той се използва при налагане на забрани и санкции, ако нарушите правилата на форума. Форумът поставя бисквитки в кеша на браузъра. Бисквитките са текстови файлове, които съдържат информация (като вашето потребителско име и парола). Те са необходими за нормалното и удобно функциониране на форума.

Писането на кирилица във форума е задължително. Всяко мнение, написано на латиница, ще бъде редактирано/изтрито.