МУ Форум

За сайта => Съобщения => Темата е започната от: Bio в 24 юли 2010, 23:11:42Титла: Относно изтритите публикации
Публикувано от: Bio в 24 юли 2010, 23:11:42
Правя тази тема по повод зачестилите мнения, написани не само неграмотно, но и на латиница. Ако някой се чуди защо му липсват мненията, нека прочете по-долу:

1. Писането на латиница е абсолютно недопустимо тук! Всички мнения, написани на латиница, биват изтривани, а на авторите може да бъде наложена забрана за писане. Уважавайте себе си и езика си!

2. Писането не по темата - нежелателно, води до изтриване на мнението, забрана за писане в определен раздел или целия форум

3. Неграмотно писане, използване на числа вместо букви - говори за вашата езикова култура - не се толерира. Абсолютно неграмотно написаните постове се трият.

4. Неправилно използване на BB Code (тагове). Внимавайте много при използването на тага quote! Цитатът започва с quote (в средни скоби) и завършва с /quote (в средни скоби). За повече информация прочетете "Помощ (http://www.medfaculty.org/forum/index.php?action=help)"

Бих желал да помоля всички посетители да не отговарят на постовете, написани на латиница. Цитираните постове на латиница също биват изтривани.