Menu Content/Inhalt
Начало arrow Новини arrow Евростипендии 2013/2014 г.
Евростипендии 2013/2014 г.
На 09 декември 2013 г. стартира кампанията за кандидатстване от страна на студентите за получаване на европейски стипендии за успех и специални стипендии за зимния семестър на учебната 2013/2014 год. Стипендиите се финансират от Европейския социален фонд и МУ-София участва за шеста поредна година като партньор в проекта по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

Стипендиите се отпускат на студенти, постигнали високи резултати в обучението си, като единственият критерий за класиране е успеха от предходните две изпитни сесии, който трябва да е най-малко добър 4.00. Този успех се удостоверява чрез Уверение, подписано и подпечатано вканцеларията на поверения Ви факултет. Специалните стипендии се предоставят на студенти с изяви извън задължителните по учебен план дейности.

Цялата необходима информация, свързана с процедурата по кандидатстване ще бъде качена преди 09 декември 2013 г. на сайта на МУ-София : www.mu-sofia.bg, раздел „Международна интеграция - "Новини и събития", както и на сайта на проекта: eurostipendii.mon.bg


 
designed by www.madeyourweb.com