Menu Content/Inhalt
ICMS 2010
На 13 май от 19:00 часа в зала "Aula Maxima" на Университетска болница "Св. Екатерина" за девети пореден път ще отвори врати Международният Конгрес по Медицински Науки за студенти и млади лекари (ICMS 2010) организиран от Асоциацията на студентите медици в България. Той е наследник на Националната студентска научна сесия с международно участие, продължава три дни и е с медицинска тематика.

В последните години конгресът спечели репутацията на най-голямата и най-перспективна конференция от този вид в Централна и Източна Европа. В него вземат участие студенти, специализанти и докторанти по медицина, фармация, стоматология, здравен мениджмънт и други медико-биологични специалности, както и млади лекари. Регистрираните участници тази година са над 350. Всеки участник или работна група представя свои проучвания и разработки в една от следните области – Терапия, Хирургия, Предклиника, Дентална медицина, Обществено здраве и Медицинско образование и се състезава със своите колеги.

На конгреса присъстват представители от цяла Европа, а участието се счита за научна публикация. Тази инициатива е един стимул за всеки бъдещ изследовател, един тласък към нови идеи и открития, една изява, подпомагаща професионалната реализация на всеки участник. Патрон на научния форум е Ректорът на МУ – София, проф. д-р Ваньо Митев. Гости на събитието ще бъдат редица представители на академичната общност на МУ – София, както и чуждестранни преподаватели – лектори.

Програмата на конгреса е качена на сайта - www.icmsbg.org

За повече информация:
0889 55 28 39 Деян Попов,
Президент
president@icmsbg.org
0883 37 90 53 Радислав Наков ,
Връзки с обществеността ( PR)
pr@icmsbg.org
Асоциация на студентите медици в България
www.amsb.org
www.icmsbg.org

 
designed by www.madeyourweb.com