Menu Content/Inhalt
Начало arrow Новини arrow Свободни места по "Еразмус"
Свободни места по "Еразмус"
На 30 септември т.г. от 15 часа в Заседателната зала до кабинета на Декана на Медицинския факултет ще се проведе събеседване със желаещите да заемат едно от останалите свободни места за няколкомесечен клиничен стаж в европейска университетска болница, през пролетта на 2010 г., в рамките на Образователната програма Еразмус.

  • В Медицинския университет в Ираклион, остров Крит, Гърция – 2 места с продължителност на обучението 6 месеца
  • В Университета "Сюлейман Демирел" в гр. Испарта , Турция – 3 места, с продължителност на обучението 5 месеца
  • В Университета по медицина и фармация в Клуж-Напока / близо до границата с Унгария!/, в Румъния - 2 места с продължителност на обучението 5 месеца и 1 място с продължителност на обучението 4 месеца
  • В Медицинския университет в гр. Кошице, Словакия - 1 място, с продължителност на обучението 4 месеца

Събеседването позволява да се прецени до каква степен кандидатстващият студент владее английски език, необходим за занятията в гръцкия, турския и словашкия университет или френски език - за кандидатстващия в румънския университет. Прояваващите интерес към Програмата трябва да са студенти ІV или V курс, да представят в стая 200 на Деканата на Медицинския факултет удостоверение, че през предходната учебна година са имали общ успех най-малко Много добър 4,50 и кратка автобиография – Curriculum vitae. За справки: тел. 91 72 528.

Източник: Официален сайт на МФ - МУ
 
designed by www.madeyourweb.com